вторник, 11 май 2010 г.

И нека влезе пропагандата?

Сайтът Обичам Витоша надминава и най-добрите образци на социалистическата пропаганда. Какво ли си мисля?

Голяма забава падна на този нов пропаганден инструмент в ръцете на „Витоша ски". Те „много листо" Витоша. Ама са ми мушмуроци. Нищо че на него има точно 2 снимки от Витоша, останалото са Алпите и Австрия. Браво, голяма обич, голям кеф. Най-смешно е, че под снимка от пистата на Осоговската планина са написали „Писта „Лале" единственото трасе на Витоша отговарящо на изискванията на FIS". (Браво на "Руен спорт", те вече са стопани на Лале, а Витоша ски на Осоговската планина. То жална й майка на нея, защото и там същата шайка има интереси.) На следващата снимка, която ни демонстрира „лошото състояние на трасетата" пък има склон, на който имаше горе едно време и никога не е било писта, но поне е от Витоша, какво съм се размрънкал. Я виж колко яко са го направили: свети, мига...

Изразът „Предвижда се реконструкция на трасето с нова дължина" също кърти. Инак те нямало да променят ландшафта. Само ще го „реконструират" с малки 25тнонни булдозерчета. А и нали Цеко и КО имат контакти в Съветския съюз, ще ги помолят за малко назаем да ползват тяхното тектонско оръжие и да надградят някой и друг метър на Витоша, ми така де, кво се стискат, нали сме братушки... пък ние после ще си имаме трасета с „нова дължина".

Супер яко са дали и трасето на съществуващата кабинка – на техния план-схема то прави цели два завоя?!?!?! Браво, ама вие не знаете ли, че само на втора междинна има корекция на трасето??? Обаче, да ви кажа, това специално не е недоглеждане, ами си е нарочно, за да може да се подвежда публиката, че новия четириседалков лифт, който ще я замени в неправилно посочения участък, ще е по същото трасе, а в действителност ще е изцяло ново. Ама какво съм се хванал и аз, да калям само? Я по-градивно бе момче!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар